Krachtige en complete WordPress website

Een prachtige website met een huisstijl die past bij uw doelgroep. Een website (waar ook achter de schermen) is gedacht aan alles. Een website die goed vindbaar is op zoekmachines als Google. Een website die responsive is op alle devices. Een website die snel én veilig is.
een moderne website van deze tijd.

Een website die voor je werkt

Bij een website hoort een huisstijl. Je website moet goed werken en meerdere doelen dienen zodat jij en je klanten het meeste uit je website  kunnen halen. Wij zorgen naast een uniek design en huisstijl, ook voor een goede techniek en inrichting van je website. Een website is een compleet plaatje en moet daarom ook voldoen aan alle kwaliteitseisen die wij bij Tinkerweb hebben. Zo ben je verzekerd van een optimaal presterende website op front- en back-end niveau.

Maatwerk

Iedere website die we maken is uniek en op maat gemaakt. We werken niet vanuit een  bestaand thema, maar beginnen blanco. Bij het maken van je website kijken we naar je wensen en je doelen. Met dat, in combinatie met onze creativiteit en inzicht, realiseren we een website op maat die nadeloos aansluit bij wat je écht wilt en nodig hebt.

Wij staan klaar voor je

Als je een website hebt betekent het ook dat je de website moet voorzien van de benodigde en vereiste updates en optimalisaties om de website veilig én snel te houden. Gelukkig staan wij altijd klaar voor je en voeren wij met ons onderhoudservice abbonnement op structurele basis de benodigde updates en optimalisaties uit op je website zodat je website altijd een topprestatie blijft leveren en veilig blijft.

Maatwerk en unieke content

Met onze volledige en complete werkwijze zorgen wij voor alles omtrent je website. Zo hebben wij duizenden rechten-vrije afbeeldingen die we gebruiken en denken wij mee met relevante content voor op je website. Wij gebruiken software om maatwerk te realiseren en kunnen daarom unieke en toepasselijke elementen realiseren als content voor op de website.

We onderhouden updaten wijzigen optimaliseren verhuizen hosten

€25 per maand

Onderhoud en wijzigen

Als u geen benodigde updates aanbrengt aan uw website dan kunnen beveiligingslekken ontstaan en kan uw website trager worden. Met de onderhoudservice zorgen wij er voor dat er elke maand op  structurele basis de benodigde updates en optimalisaties doorgevoerd worden op uw website. Zo hoeft u nergens meer over na te denken en blijft uw website altijd veilig en snel.

vanaf €5 per maand

WordPress webhosting

We waarborgen graag onze garanties op een snelle en krachtige website. Daarom houden we het graag allemaal onder één dak en hosten we de website op onze eigen webhostingservers zodat we altijd de beste service en kwaliteit kunnen garanderen. We onderhouden en optimaliseren je website op structurele basis.

 

Wat kun je verwachten?

Wij gaan verder dan je verwachtingen

Wij begrijpen dat je één keer een waardevolle investering doet in je website en er daarna niet meer te vaak naar wilt blijven omkijken. Daarom bieden wij een volledige all-in service aan waarmee we alles omtrent je website (structureel) verzorgen. Wij doen graag méér dan je verwacht en zijn pas tevreden wanneer jij dat ook bent.

 • ZVeilige én snelle WordPress website
 • ZResponsive op alle devices
 • ZStructurele onderhoud en updates
 • ZRazendsnelle webhosting bij Tinker
 • ZSEO geoptimaliseerd
 • ZStructurele back-ups
 • ZWij staan altijd klaar voor je

Wat kost een website?

De kosten van een website zijn afhankelijk van de diverse opties en mogelijkheden. Daarom luisteren wij graag naar wat je wensen zijn en aan welke aspecten je website moet voldoen. Onze vanafprijs is €375. Vanaf dit bedrag heeft u al een zeer krachtige en complete website, maar sommige websites hebben meer plugins, tools en mogelijkheden nodig. Vraag daarom een offerte op maat zodat we je een overzichtelijk en duidelijk overzicht kunnen geven van de kosten en van de mogelijkheden.

Vanaf €375 heeft u al een website

N

Responsive WordPress website

Al onze websites zijn responsive, wat betekent dat de website op elke computer, laptop of smartphone volledig werkend is te zien.

N

Back-ups en beveiliging

Wij zorgen er voor dat er altijd een back-up beschikbaar is van uw huidige website. Zo bent u er altijd van verzekerd dat u veilig en 24/7 online kunt blijven.  

N

SEO geoptimaliseerd

Wij optimaliseren de SEO van elke pagina zodat u goed vindbaar bent in zoekmachines als Google, en zodat uw bedrijfsinformatie correct vertoond wordt via elk kanaal. 

N

Onderhoud en updates

Wij voeren op structurele basis diverse optimalisaties en updates uit op uw website zodat deze snel én veilig blijft.

Binnen 7 dagen.

Dit is de tijd dat uw website in de meeste gevallen in ontwikkeling is. Wij streven er naar uw website binnen 7 dagen volledig en compleet te kunnen opleveren.

Wat willen wij van u weten?

Dit is natuurlijk afhankelijk van uw wensen, maar wat wij van u moeten weten zijn de volgende dingen:

 • Welke pagina’s wilt u op de website?
  Geef hierbij de pagina-titels en benodigde inhoud aan.  
 • Welke content wilt u op de website hebben?
  Denk aan teksten, afbeeldingen, etc. Heeft u geen idee wat voor content u op de website wilt hebben? Wij kunnen ook dit deel voor u verzorgen. Wij regelen op verzoek zelf de afbeeldingen, content en eventuele (extra) teksten. Zo hoeft u eigenlijk helemaal niks meer te doen.
 • Welke koppelingen en plugins wilt u op de website hebben?
  Wilt u registraties ontvangen? of e-mailcampagnes kunnen voeren? Of heeft u een restaurant en wilt u dat er reserveringen gemaakt kunnen worden op de website? Het kan allemaal.. wij weten graag wat u nodig heeft zodat wij hier een passende oplossing voor kunnen realiseren. 
 • Wilt u koppelingen met Google?
  Denk aan Google Analytics of Google Business. Weet u niet wat dit kan betekenen voor uw website? Wij informeren u graag over deze diensten. 

Wijzigingen aanbrengen

Ook voor onderhoud of updates kunt u bij ons terecht. Wij verzorgen graag uw nieuwe content, koppelingen, plugins of andere zaken op uw website. Wij staan 7 dagen per week en 365 dagen per jaar klaar voor u.

Wij zijn pas klaar, wanneer u tevreden bent.

Uw tevredenheid, is onze garantie. 

Laten we beginnen.

Gegevens

Tinkerweb | info@tinkerweb.nl
Nederland | Amstelveen
Bank | www.bunq.me/tinkerweb
KvK | 75157322

Onze klanten beoordelen ons met een

(5/5)