Wijzigen & onderhouden

Een website heeft onderhoud nodig om veilig en snel te blijven. Daarnaast wilt u soms ook content toevoegen of wijzigen aan uw website. Wij helpen u daar graag dezelfde dag nog verder mee.

Wijzigingen aanbrengen

Wilt u nieuwe content toevoegen aan uw website? Of wilt u een nieuwe plugin laten installeren en instellen? Wij helpen u graag verder met het aanbrengen van wijzigingen en additionele toevoegingen.

Onderhouden & updaten

Uw (WordPress) website heeft regelmatig onderhoud en updates nodig om snel en veilig te blijven. Wij verzorgen graag alle benodigde updates en optimalisaties zodat uw website snel en veilig blijft zonder dat u nog iets hoeft te doen.

Maandelijkse onderhoudsservice

Als u geen benodigde updates aanbrengt aan uw website dan kunnen beveiligingslekken ontstaan en kan de snelheid van uw website vertraagd worden. Met deze service zorgen wij er voor dat er elke maand op  structurele basis de benodigde updates en optimalisaties doorgevoerd worden op uw website. Zo hoeft u nergens meer over na te denken en blijft uw website altijd veilig en snel. 

Eenmalige wijzigingen aanbrengen

Wilt u nieuwe content plaatsen of een nieuwe plugin laten instellen? Dan staan wij 16 uur per dag, 7 dagen per week klaar voor u om al uw wenselijke wijzigingen aan te brengen of toe te voegen aan uw website voor een vast tarief van €40,- ex btw per uur. Wij geven u altijd vooraf een tijdindicatie zodat u ongeveer weet wat u kunt verwachten en niet voor onverwachte kosten komt te staan.

Gegevens

Tinkerweb | info@tinkerweb.nl
Nederland | Amstelveen
Bank | www.bunq.me/tinkerweb
KvK | 75157322

Onze klanten beoordelen ons met een

(5/5)