Digitale flyer(s)

Door een digitale flyer laat u op een opvallende manier zien wat u kunt betekenen voor uw potentiele klanten. Onze digitale flyers zijn uit de drukken in hoge kwaliteit of te gebruiken in diverse geanimeerde formats om te plaatsen op Facebook, Linkedin, Instagram of andere sociale kanalen.
Val op met uw producten of diensten.

Wat is een digitale flyer?

Een digitale flyer is een (geanimeerde) flyer die o.a. te gebruiken is voor social media.
Met een digitale flyer valt u op en kunt u op effectieve wijze uw doelgroep of potentiele klanten informeren over uw producten of diensten. Een bewezen en effectieve strategie middels sociale netwerken.

Ook af te drukken?

Als u een (digitale) flyer door ons laat realiseren, dan heeft u ook de mogelijkheid om deze in hoge kwaliteit te laten afdrukken. Op deze manier heeft u niet alleen een digitale flyer maar ook fysieke flyers. Wij leveren onze flyers altijd in diverse formats in de hoogste kwaliteit waardoor ze door u voor verschillende mogelijkheden te gebruiken zijn én blijven. 

onze prijs voor een (digitale) flyer ontwerp

Ik wil een digitale flyer.

Super! gaan we regelen. Het enige wat wij nu nog nodig hebben zijn eventuele afbeeldingen en teksten die u graag op de flyer wilt hebben. Natuurlijk vullen wij het design aan met praktische en passende elementen en animaties.

Ik wil flyers laten afdrukken.

Gaan we regelen. Laat ons weten hoeveel flyers u wilt laten afdrukken en in welk formaat. Wij regelen de rest. Het tarief voor het afdrukken van flyers verschilt per aanvraag en is afhankelijk van het formaat, aantal stuks en papierkeuze.

Laten we beginnen.

Gegevens

Tinkerweb | info@tinkerweb.nl
Nederland | Amstelveen
Bank | www.bunq.me/tinkerweb
KvK | 75157322

Onze klanten beoordelen ons met een

(5/5)